Finncomm Airlines

Perillä

Perillä

Matkustaminen » Perillä

Lentosi laskeuduttua päädyt kohdelentoasemalla muita matkustajia ja Exit-opasteita seuraten tuloaulaan, jonne myös lennon matkatavarat ohjataan matkustajien hihnalta poimittavaksi. Tuloaulasta jälleen exit-opasteita seuraten pääset ulos terminaalista.

Jatkolennot ja matkatavaran siirto Helsinki-Vantaalta

  1. Jos sinulla on erillinen jatkolento (ts. jatkolennot eri lipulla kuin Finncomm Airlinesin lentosi) ja sinulla on vain käsimatkatavaraa, voit koneesta päästyäsi jatkaa jatkolennot-opasteita seuraten suoraan lähtöaulaan ja tehdä lähtöselvityksen jatkolennollesi  transfer-tiskeillä.
  2. Jos sinulla on erillinen jatkolento (ts. lennot eri lipulla kuin Finncomm Airlinesin lentosi) ja sinulla on myös ruumaan menevää matkatavaraa, sinun on itse noudettava matkatavarasi tuloaulasta, mentävä tekemään lähtöselvitys ja jättämään laukkusi jatkolennolle sekä kuljettava uudelleen turvatarkastuksen läpi.
  3. Mikäli olet ostanut lennot samalle lipulle ja sinut sekä matkatavarasi on lähtöselvitetty lopulliseen määränpäähäsi saakka, voit koneesta päästyäsi jatkaa jatkolennot-opasteita seuraten suoraan lähtöaulaan ja seuraavan lentosi lähtöportille.

Finncomm Airlines käyttää terminaalia 2 (entinen ulkomaanterminaali). Lue lisää aiheesta Helsinki-Vantaan lentoaseman sivuilta»

Perillä kohteessa

Perustiedot kohteistamme löydät kohteet-osiosta.

Katso myös yhteistyökumppaneidemme tarjoukset autonvuokrauksesta ja majoituspalveluista.