Finncomm Airlines

Euroopassa

Skellefteå

Kohteemme » Euroopassa » Skellefteå

Skellefteån voidaan melkeinpä sanoa sijaitsevan keskellä maailmaa, kun ajatellaan kaupungin edistyksellistä teknologiaa ja avointa yhteiskuntaa sekä sen yhteiskunnallista hyvinvointia ja vahvaa luovuutta. Puhtaasti maantieteellisestä perspektiivistä katsottuna kaupunki sijaitsee kuitenkin kaukana pohjoisessa, lähellä napapiiriä, taianomaisessa Ruotsin Lapissa – seudulla, jossa laajat metsäalueet ovat tiheitä ja koskemattomia, kosket puhtaita ja kesyttämättömiä ja jossa aurinko ei kesäisin laske 100 päivän ajan lainkaan. Luonto, revontulista keskiyön aurinkoon, on Skellefteåssa aina läsnä, mutta samanaikaisesti kaupunki yllättää matkailijan iloisesti vilkkaalla ja monipuolisella ostos-, majoitus-, ravintola-, viihde- ja kulttuuritarjonnallaan.

Skellefteån salaisuus piileekin juuri sen vastakohtaisuuksissa: kaupunkielämä johtavine skandinaavisine ketjuineen ja paikallisine pikkuputiikkeineen kohtaa laajat erämaa-alueet, joiden koskemattomissa maisemissa on mahdollista kokea ainutlaatuisia elämyksiä ja retkiä. Skellefteåssa erilaiset elämykset ovat helposti saavutettavissa ilman liikenneruuhkia, sillä useimmat kohteet ovat aivan kävelymatkan päässä. Skellefteå on todellinen paratiisi jokaiselle, olipa sitten matkalla yksin, ystäväporukalla tai perheen kanssa.

  • Kokkola-Pietarsaari–Skellefteå alk. 39 € / suunta
  • Helsinki–Skellefteå alk. 59 € / suunta

Lennot alkavat 1.8.2011. Lentopäivät ovat aluksi maanantai, keskiviikko ja perjantai, syyskuun alusta lähtien maanantai, tiistai, torstai ja perjantai. Aikataulu on seuraava.:

Helsinki 09:40 » Kokkola-Pietarsaari 10:45
Kokkola-Pietarsaari 11:05 » Skellefteå 10:40
Skellefteå 12:25 » Kokkola-Pietarsaari 14:00
Kokkola-Pietarsaari 14:20 » Helsinki 15:30

Ajat ovat paikallisia aikoja.

http://skellefteaairport.se/

Skellefteå Airport
931 92 Skellefteå
Tel: 0910-576 00
info@skellefteaairport.se

http://destinationskelleftea.se/sv/Destination